theamartinsson

Thea Martinsson

Fredag och självförtroendet i botten

Hej på er! Äntligen fredag, hur skönt? Idag har vi absolut inga planer. Liam och jag har varit inne hela förmiddagen och haft det mysigt, bortsett från att han slagit i huvudet tre gånger då han ska ställa sig mot allt. Men annars har det varit lugnt och skönt. R slutar snart jobbet och när han kommer hem får vi se vad som hittas på, men en sak som är säker är att det blir taco-kväll ikväll. Mums!

Nu till något jag inte berättat för er. I onsdags så var jag på arbetsintervju till ett stort varuhus som ska öppna i grannstaden, flera hundra som sökt dit och jag fick komma på en första intervju (klarade man den så skulle man få ett mail under kvällen om man gått vidare till intervju nr. 2 som var dagen efter). Allt kändes ändå helt okej, de tyckte det gick bra och att jag verkade som en bra kandidat. Men kvällen gick och inget mail kom, alltså gick jag inte vidare och jösses vad mitt självförtroende sjönk till botten. Tankarna började spinna som “vad gjorde jag för fel, varför gick jag inte vidare”, ja alla slags tankar som går att tänka. Jag kände mig så dålig, men jag antar att jobbet helt enkelt inte var menat för mig och jag får söka vidare. Men den känslan liksom, att inte lyckas. Fy.

Sovrummet fick sig ett litet lyft igår med en ny matta. Så nöjd!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theamartinsson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats