Min förlossningsberättelse del 1 | Thea Martinsson
theamartinsson

Thea Martinsson

Annons

Min förlossningsberättelse del 1

Ni som följt min blogg och gravidresa vet om att jag gick över tiden med hela 14 dagar och den 14/9 kl. 07.30 hade vi tid för igångsättning, men istället föddes Liam 30 min senare utan igångsättning.

Det hela började på onsdagskvällen den 12/9 när jag började känna av lite värkar, efter ett tag klockade vi dom då de började komma ganska tätt inpå och det var även då jag ringde förlossningen för första gången. Runt 23-tiden tror jag det var åkte vi in på en kontroll, dock var jag inte öppen något så blev hemskickad med sovdos.

Natten gick helt okej men vaknade vid 07.00 av att värkarna var betydligt starkare och gjorde så ont. Hela dagen gick och vi laddade upp hemma med mat och värmekudde för min del. Framåt kvällen hade jag dock så ont att jag grät och min sambo ringde då in till förlossningen för en andra gång.

Vid 18.00 åkte vi in och 20 minuter senare blev vi inskrivna på förlossningen då jag hade öppnat mig 4 cm och hade 2-3 värkar på 10 min.

Fortsättning följer…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theamartinsson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats